mar

Bioneuroemoció

Quan parlem de bioneuroemoció parlem de emocions, emocions que tenim davant d'un fet o una vivència i que moltes vegades no som conscients.

Hem d'escoltar i observar al nostre cos doncs és el llenguatge que fa servir l'inconscient per avisar-nos. A partir de una patologia, de un símptoma, del sentir, d'una emoció i fins i tot de la intuïció. Són formes en que l'inconscient es manifesta, i així podem saber quin conflicte emocional s'amaga al darrera.

Bioneuroemocion

Per això, el més important és deixar expressar l'inconscient, i per poder expressar-se l'inconscient, ha de callar la ment.

“L'inconscient es manifesta quan la nostra ment calla”

L'inconscient és atemporal, no coneix el bé ni el mal i es regeix per les lleis biològiques.

Carl G. Jung ens diu:

“la malaltia és el esforç que fa la natura per curar al home”

La malaltia té doncs un sentit biològic, és un programa de supervivència per suprimir l' estrès fruit dels conflictes que ens afecten. I és el nostre inconscient el que té aquesta informació.
La malaltia la transmet l'inconscient al conscient, per això hem de buscar la informació en l'inconscient.

Per tant, podem definir la bioneuroemoció com una metodologia que ens ajuda a descobrir aquesta informació inconscient que ens condiciona, es a dir amb quin programa funcionem, i dependrà d'aquest programa la nostre actitud davant una situació o un conflicte.

Biodescodificacion

Quantes vegades no hem sentit:

  • Sempre acabo fent allò que no vull fer
  • Tinc una sensació, un malestar intern ...
  • Perquè sempre em trobo amb el mateix ...
  • Si jo no volia ser ... però no sé perquè he acabat sent ...

Frases com aquestes poden referir-se tant a la feina, relacions, estudis, familia, persones que ens porta la vida ...

Aquest programa ens ve donat pel transgeneracional, el projecte sentit i les nostres vivències.

Transgeneracional:

És la informació donada pels nostres avant passats, es transmet per les cèl·lules quan estem al ventre de la nostra mare. I es guarden en la sinapsis de la neurona.

Estudiant l'arbre genealògic podem saber qui ens ha passat la informació.

És important recollir dates de naixement, defunció i alguna altra data significativa en la vida dels nostres pares, avis, besavis, etc. Fins on ens sigui possible arribar. Doncs amb aquestes dates sabrem qui ens ha passat la informació i coneixent la vida d'aquesta persona sabrem quin és el programa que portem.

A partir d'aquí serem nosaltres qui decidirem si volem o no continuar amb aquest programa.

Projecte sentit:

Tot allò que succeeix nou mesos abans de la nostre concepció fins els dos anys de vida.

En quina situació és trobaven els meus pares en aquell moment, va ser un embaràs desitjat, volien un nen o una nena, hi va haver avortaments abans que jo, quin embaràs va tenir la meva mare, que sentia, quines emociones li van afectar, com va ser el part ...

Historia contemporània:

La historia contemporània sempre és adquirida, són totes les nostres vivències des de els dos anys de vida fins a l'edat actual.

Amb aquestes tres informacions anem vivint i actuant segons aquests "programes inconscients", és per això que quan ens trobem amb patologies, símptomes, relacions difícils, amors impossibles, situacions que es repeteixen i repeteixen ... Hem de anar a veure aquell programa que portem, amb aquesta informació moltes de les qüestions, sensacions i vivències que abans no enteníem, comencen a tenir sentit i podem posar nom a totes aquestes emocions que fins ara no podíem.