mar

Ajudes com ...

L'auriculopuntura, les flors de Bach, la tècnica metamòrfica, ens poden ajudar a contestar molts interrogants, com:

Per què tenim ansietat, insomni, depressió, addiccions, contractures, dolors, mals de cap, al.lèrgies ...

D'on surten les nostres pors, culpes, quan ens sentim perduts, nerviosos, intolerants, obsessius ?

Aquestes tècniques t'ajudaran a trobar la resposta, et donaran el respir que necessites i t'acompanyaran en el teu camí.

Flors de Bach:

Les Flors de Bach són en el grup de les medicines alternatives i estan reconegudes per l’OMS des de 1976. Consten de 38 remeis obtinguts a partir de las flors de determinades plantes i les seves propietats van ser descobertes pel doctor Eduard Bach entre 1926 i 1934.

Què ens diu Bach:

"Si seguim els nostres propis instints, els nostres pensaments i les nostres aspiracions, mai coneixerem res més que la felicitat i la salut"

"La malaltia és, en essència el resultat del conflicte entre la ment i l’ànima"

És a dir, les flors actuen equilibrant a la persona, ens acompanyen i ajuden a fer el camí que la persona ha de portar a terme en la vida per fer la seva evolució.
Per a això no importa l'edat, tan ens poden servir en l'infància, en l'adolescència, en l'edat madura i en la vellesa.

No hi ha un termini exacte per experimentar els canvis, ja que aquests depenen de la nostra preparació, de l'acceptació, del temps que portem amb el problema i del problema en si mateix.

FlorsBach

Tècnica metamòrfica:

Des que neixem, i fins i tot dins el ventre matern, patim nombrosos nusos d'estrès que van derivant amb problemes emocionals, pors, ansietat i culpes que poden acabar sent el desencadenant de moltes malalties físiques.

La tècnica metamòrfica, ens ajuda a fer fluir la energia vital, desbloquejant aquests nusos, i reestructurant el nostre interior.

La tècnica metamòrfica, es realitza amb un massatge subtil i lleuger als peus, les mans i el cap, proporcionant un estat de relaxació i benestar que ens porta cap a l'equilibri i a l' autocuració.

Auriculo

Auriculopuntura:

Tècnica que tracta a la persona a nivell reflex des de la zona del pavelló auditiu.

Així podem tractar diverses malalties utilitzant punts de reacció, per diagnosticar o estimular amb finalitats terapèutiques, aconseguint equilibrar l'energia del cos.

Busquem l’equilibri de la persona per millorar-ne així el seu estat.